top of page

Батьки, давайте поспілкуємось!

Що читати дітям?

     Попри всі економічні, духовні, видавничі негаразди, в Україні на даний момент видається багато дитячих журналів та газет всеукраїнського рівня. Зараз вони здатні задовольняти вимоги найпримхливішого читача. Тематична різнобарвність і поліграфічна якість дитячих видань, яскравість та виразність художнього оформлення приваблюють малих читачів та їх батьків.
     Як зорієнтуватись у такому потоці дитячої періодики ? І взагалі, чи потрібно купувати періодику дітям, адже можна купувати та читати книги. Але поряд з читанням книг, в наш час дитяча періодика здатна замінити дитячі енциклопедії, задачники, розмальовки, адже багато журналів особливу увагу звертають саме на розвиток інтелекту дитини, його творчих здібностей.
    Кожен дитячий журнал має свою аудиторію, яка визначається її віком. Тому якщо у вас росте молодший школяр або трохи старша дитина, то раджу такі періодичні видання: «Велика дитяча газета», «Зернятко», «Джміль (дітям: живопис, музика і література)», «Вулик»,  «Котя»,  «Шкільний журнал», «Пізнайко», «Барвінок», «Колосок»…
     Яскраві дитячі журнали для дівчаток та хлопчиків стануть надійними помічниками в організації корисного та захопливого навчання, дозвілля учня початкової школи. Допоможуть розвити творчі здібності, увагу і наполегливість. Навчать працювати з різними матеріалами. Конкурси, головоломки, розмальовки, пізнавальні матеріали та цікаві оповідання. Завдяки журналам діти зможуть самостійно зробити не тільки усілякі корисні речі, а й чудові подарунки.

bottom of page