top of page

Посібник з підготовчими заняттями для майбутніх першокласників

Працюючи над посібником ми поставили собі завдання зробити підготовчі заняття для майбутніх першокласників цікавими і захоплюючими.Адже, навчання шестирічних дітей вимагає активних методів навчання, характерних дошкільній педагогіці. Це зумовлено тим, що в дошкільнят переважають ігрові інтереси, довільна поведінка, наочно - образне мислення, практичне ставлення до розв'язання завдань..

Цікаві екологічні завдання для молодших школярів

У посібнику зібраний цікавий матеріал, пізнавальні завдання. У ньому запропоновані запитання та завдання для учнів як репродуктивного, так і творчого характеру. Усі вони пов’язані з темами уроків природознавства. Використовувати даний матеріал можна як для індивідуальної, так і для групової роботи.

Посібник "Історія рідного краю"

Цей  посібник створений з метою більш повного ознайомлення учнів з природними об’єктами, історичними та архітектурними пам’ятками рідного краю. Матеріал посібника є достатньо інформативним і різноманітним. Він буде сприяти не лише формуванню в учнів нових знань, вмінь і навичок, а й допоможе виховувати й зміцнювати почуття патріотизму та національної гідності. Автори програми та посібника сподіваються, що він стане у пригоді вчителям краєзнавцям, які цікавляться природою та історією рідного краю та всім, хто любить і шанує свій край.

bottom of page